Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Привет на всички! Имам усилвател за кола Fisher 2x25W RMS (2xSTK 0029) сравнително старо изпълнение. Искам да го сложа в колата си но СД-то ми дава само 20~30mV аудио сигнал на изходните чинчове. Импеданса е 30Кома. Незнам какви са входната чувствителност и импеданса на усилвателят, но като му подам вход от изхода за слушалки на уредбата свири доста силно, без да се получават изкривявания. Изходния сигнал на уредбата е около 200mV. Не съм сигурен колко и е импеданса защото мултицета ми мери някакви странни стоиности (около 600Кома). Може ли някои да ми даде схема на предусилвател, който да си направя, за да мога да ползвам усилвателят в колата. Благодаря Ви, предварително!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети