Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tishofzx чете

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 7:46 pm Заглавие: изработка на кутии |
|
|
Кой материал е по подходящ за изработка на кутии,между талашит и шперплат и двата с дебелина 2 см |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rusnache трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 8:30 pm Заглавие: |
|
|
ПДЧ - талашит.
Шперплат
МДФ, според това какво искаш. Когато ползваш говорители за хиляди левове шперплата е може би най-разумното решение, но като цяло при правилно оребраване и тн, чуваемата разлика не е очарователно голяма. _________________ http://destaudio.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marian Lozev BG Audio Team™

Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 1:23 am Заглавие: |
|
|
Не е така ,винаги Е зависи ...........tishofzx кажи какво ще си правиш. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tishofzx чете

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Искам да поръчам най прости кутии,ама и тукашните майстори са едни...Ходих при един дърводелец,но нещо не му се занимавало да съединява плоскостите под 45 градуса ъгъл,и ме убеждава,че било по добре едно върху друго.Предполагам,че ако се одрежат точно съединяването под ъгъл няма да е кой знае колко трудно,нали за това са майстори.Надявам се да открия някой,който може да ми свърши работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimitar Atanasov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 8:35 pm Заглавие: |
|
|
Според мен ще стане по-добре едно върху друго, а не под ъгъл, ама то си зависи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marian Lozev BG Audio Team™

Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 9:10 pm Заглавие: |
|
|
tishofzx написа: | Искам да поръчам най прости кутии,ама и тукашните майстори са едни...Ходих при един дърводелец,но нещо не му се занимавало да съединява плоскостите под 45 градуса ъгъл,и ме убеждава,че било по добре едно върху друго.Предполагам,че ако се одрежат точно съединяването под ъгъл няма да е кой знае колко трудно,нали за това са майстори.Надявам се да открия някой,който може да ми свърши работа |
...Днешно време са малко хората които режат точно . за съжаление.
обади се на Владо DgD. 088 667 67 68 _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2009 10:02 am Заглавие: |
|
|
Ако искаш можеш да ми пратиш чертежи. Мога да ти разкроя плоскостите с фрезована сглобка и отвори за говорителите, а ти да си ги сглобиш. _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tishofzx чете

|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2009 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Ivo_Hristev написа: | Ако искаш можеш да ми пратиш чертежи. Мога да ти разкроя плоскостите с фрезована сглобка и отвори за говорителите, а ти да си ги сглобиш. | Благодаря за съдействието.Ще ти пиша допълнително,да се уточним |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|