Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
azaden чете и пита
|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 4:24 am Заглавие: technics su-v570 |
|
|
дали си струва да се инвестира в този техникс?ако някои си е имал работа с него мойе да сподели,че никакво инфо не мога да му намеря! искам да го купя за приятел и за това да не ми трие сол после....доколкото знам много им е скъпо крайното стъпало ако стане някой фал....като гледам сериозен траф за тези ватове добре трябва да се представя??? |
|
Върнете се в началото |
|
|
toroid има сериозен опит
Регистриран на: May 26, 2005 Мнения: 750 Местожителство: София-Люлин-Борово
|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 10:34 am Заглавие: |
|
|
Зависи колко ти искат за него.Зависи за какво ще го ползваш и какви са ти изискванията.Иначе като цяло и като HI-FI-нищо особено,дори доста посредствен.Крайните стъпала са чипове SVI.Абе като Техникс свири.............. |
|
Върнете се в началото |
|
|
azaden чете и пита
|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 10:06 pm Заглавие: |
|
|
ами май към 230лв. мога да го взема! в добро външно състояние.смятам,че си заслужава цената,но дали съм прав....?пък и съм далеч от мисълта,че това е кой знае какъв усилвател!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
toroid има сериозен опит
Регистриран на: May 26, 2005 Мнения: 750 Местожителство: София-Люлин-Борово
|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 5:20 pm Заглавие: |
|
|
Тц,не си заслужава.Много му искат.За тия пари може да се намери доста по-добро нещо и като фирма и като клас!За този макс.130-140 лв.може да се даде и въпреки това ще си остане вечно твой,няма продаване това нещо за вбъдеще!Ако не държиш да е Техникс може да ти се помогне за друга по-свястна марка,зависи какво точно търсиш и за какво ще го ползваш.А ако трябва да е непременно Техникс то пак може да се измисли нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|