Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 11:45 am Заглавие: Една молба до притежател на ОТ тип Хорна
Здравейте, казвам се Емил Павлов, от години чета форума, поздрави на всички аудиофили и много се радвам ,че тази мания все повече се популяризира и най-вече ,че има къде да се съберат тези хора а именно тук в БГ аудио.
За жалост съм сам войн за момента и нямам познати, които да притежават хорни , само чета и чета , кой какво как , все нови проекти и т.н. Много бих искал да чуя какво е звученето на хорни + лампа и достоверно ЦД или друг източник.
Аз съм от гр. София и ако може някой дори за 10 мин да ми осигури едно кратко прослушване ще съм много благодарен.
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 12:08 pm Заглавие:
Предполагам утре след 17:00 ч. или в неделя ще има вратичка от 2/3 часа слушане ....Намирам се Кв. Св. тройца до кино Арена гсм. 0885 255 233. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети