Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gecatax чете

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 7:18 pm Заглавие: Препоръки за аудио в колата: |
|
|
Здравейте Плеяра в колата ще е http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Source/CD-Players/Pioneer/DEH-1100MP от вас искам да ми препоръчате 4 говорителя (2 за отпред и два за отзад на Opel Astra 92 (хечбек) казвам модела защото незнам размерите на говорителите) също искам да ми препоръчате отделно усилвател и 2 говорителя на който ще се слуша всякаква музика плеяра пак ще е този и да са на прелична цена 
Последната промяна е направена от gecatax на Пон Мар 30, 2009 11:07 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DLS трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 11:53 pm Заглавие: |
|
|
Без бюджет листа е дълъг
Иначе като идея бих предложил малък друканален усилвател на прилична предна линия и ако е абсолютно задължително двойка говорители за отзад работещи само на CD-то. _________________ CarAudio-bg.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gecatax чете

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 6:48 am Заглавие: |
|
|
идеята ми харесва сега ти давам бюджет да кажем от 300 лв. ако цената е малко няма да се смеете защото си нямам представа от цената на говорители усилватели. Така надявам се да ми препоръчаш даоро усилвателче и говорители който през повечето време ще бачкат на малко повече от нормалното ( като сила на звука) ама като съм спрял искам да се издухам максимално а и да ми кажеш къде по точно имаш предвид на предна линия и да питам след като сменя ся плеяра ще може ли да командва тжа над него часовника и датата,станцията! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rusnache трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Говорителите са ти 16.5см и трябва да се правят фланци за да станат другите, понеже са по един безбожно тъп начин направени.
Усилвател, всеки един кенууд на около 150-тина лева. Говорители, всеки едни ДЛС, Гроунд Зеро, Морел, Драгстер. _________________ http://destaudio.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gecatax чете

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 8:39 pm Заглавие: |
|
|
някой конкретни примери да ми дадете и по точно DLS (ти да ми дадеш нащо конкретно) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DLS трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 9:24 pm Заглавие: |
|
|
gecatax написа: | някой конкретни примери да ми дадете и по точно DLS (ти да ми дадеш нащо конкретно) |
Задните говорители ги забрави за момент, не ти трябват.
Бих ти предложил 2 варианта:
Kомпонентна система , усилвател и подарък фланци за предните врати - 350лв
Втория вариант е с същия но вместо компонентна система за предните врати тези - 290лв всичко.
Предлагам ти тези говорители понеже са сигурно единствените в ентри класа с текстилни високи. Обикновено всичко до тези пари е "пластмасово". Варианта с компонентна система разбира се е за предпочитане. _________________ CarAudio-bg.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gecatax чете

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 9:51 pm Заглавие: |
|
|
твоята идея е да се махнат старите "проядените" говорители от вратите и да се сложи на тяхно нясто тези който си написал като компонентни и акто се опарича да си сложа едни на мястото на задните и да се издухам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DLS трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Че как иначе  _________________ CarAudio-bg.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marto (myst3) има известен опит

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 12:13 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм за съвета на DLS. Направи се една хубава предна линия. Аз съм направил нещо такова и заедно с един суб в багажника, нещата са сравлително прилични. Преди време сложих едни елипси блаупункт отзад на фабричните места за говорители 5х7", заради суб-а. За пасажерите отзад той доминираше и беше неприятно. Та... въпросните говорители в момента тотално осират положението... В момента "fader-a" ми е настроен почти само на предните за да не се дразня. _________________ ASUS P5B Deluxe | Core 2 Quad Q6600 @3600Mhz | CM Hyper6+ | 2x1GB TeamXtream Dark | Fortron FSP400-60GLN | NV 7600 GT ddr3 | Hauppauge WinTV-PVR-500 | 2x320 GB/16MB Seagate RAID 0 | CD-RW ТЕАС СD-W552CE | DVD-RW NEC ND-3500AG | NEC LCD2470WNX |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|