Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
azaden чете и пита

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 7:42 pm Заглавие: Bang & Olufsen Beovox S45 модел: 1976 - 1977год. |
|
|
някой има ли впечатление от тези колони! не им знам състоянието още... но ако някой е имал или чувал ще се радвам да сподели...
Последната промяна е направена от azaden на Вто Мар 31, 2009 7:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivodjima чете и пита

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Нискочестотния и средата са seas високочестотния- philips който се използва във активните им монитори.Свирят добре но сам трябва да ги чуеш и прецениш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azaden чете и пита

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 7:47 pm Заглавие: |
|
|
ами май за твоите точно става дума... преди години съм чувал подобни,но не им обърнах достатъчно внимание че да преценя.идеята ми е да ги ползвам като основни колонки за стерео,но годинките им малко ме притесняват-то ако не са ремонтирани говорителите-лошо,ако са -пак лошо. не знам ако е имало интервенции то как са извършени.при сменяне на гофри понякога звука не е толкова засегнат,но в други случаи е плачевен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivodjima чете и пита

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Колоните не са мои а на познат-виж номера и профила му,но мога да потвърдя че са с оригинални гофри и не са пренавивани,Обади му се най добре,той ще ти обясни повече .Успех и лека вечер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|