Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Не-малко банален въпрос (но ме интересува не-малко ) :
Имам го този усилвател от много отдавна 8-9 години. Интересувам се за мнението на някои, който е на "ТИ" с обикновенните СТЕРЕО Усилватели. За някое компетентно мнение:
1.Колоните, които са на TECHNICS SB-EX7 дали са подходящи за усилвателя(като ватаж, съпротивление, чувствителност и т.н.) ?
2.Дали MOSfet class AA усилвателя е добър (става дума за класа си)
колкото аз си мисля? Защото много ми харесва как свири, а аз
обичам малко по деталният звук.
Проблемът ми е, че съм чел много неща, но не сам го учил из основи. Както много хора писали статий в този сайт (за мен доста интересен)
Искам да узная нещо повече за това, което притежавам.
Нещо повече от 2х100W при 4 ома товар....
Дали V.B.O. (Virtual Batery Operation) е толкова ефективна при работата си в предусилвателя...
Такива неща искам да попитам, и дано някой ме вземе на сериозно , предвид нещата които съм написал и начинът по, които съм се изразил
Ще се радвам, да науча много неща от вас.[img][/img][img][/img]
Регистриран на: Aug 21, 2006 Мнения: 116 Местожителство: Dobrich City
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 10:12 am Заглавие:
Class AA, V.B.O. - това за запазени търговски трикове на Technics. До колко схемотехнически и практически имат полезно влияние е относително. Важното е техниката да ти носи удоволствие, помисли дали има смисъл да се задълбочаваш в тези технически детайли - най-много да се разочароваш от Technics. _________________ thetimeisnow|сегамуевремето
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети