Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Май 05, 2009 2:52 pm Заглавие: Молба за съвет
Здравейте, решил съм да купувам Yamaha F1 защото старата ми записвачка сдаде багажа. Доколкото знам, тя е най-доброто което може да се вземе за тази цел. Забелязах че единственото място от където може да се купи е Ибей, проблема обаче е че там не мога да се ориентирам въобще. Има различни предложения на различни цени, също така в различните ибеи цените са различни. Забелязах например че в немския ибей май е най добрата оферта като цена. Ако можете да ми дадете съвет, ще съм ви много благодарен
PS междудругото ми е интересно какво мислите за burning софтуера?
Мойте наблюдения са че най-доброто за аудио сд е EAC и Feurio, но не мога да направя обективна преценка тъй като феуриото не поддържа старата ми записвачка
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети