Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 12:30 pm Заглавие: Търся доза за грамофон
Здравейте, търся да купя доза за грамофон, произведен преди 20-тина години в бившата ГДР. За съжаление марката ми е неизвестна, бях го купил от магазина на Поп Богомил на времето. Незнам защо си мисля, че там до преди няколко години имаше дози за такива машини, но сега вече няма.
Другото което мога да кажа за него е, че е автоматичен и е с вграден предусилвател.
На грамофона отпред пише: SP 3935 HIFI STEREO BELTDRIVE TURNTABLE
На рамото отпред, при извадена доза се чете надпис Tesla.
Ще съм благодарен, ако някой има идея от къде мога да се сдобия с такава, или с какво може да се замести.
Дано само да се справя със снимките, поздрави и мерси предварително [img]
Регистриран на: May 26, 2005 Мнения: 750 Местожителство: София-Люлин-Борово
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 1:08 pm Заглавие:
За щасти дозата ти е стандартна и може да сложиш от всякаква марка.Не търси точно за този модел грамофон защото нищо няма да излезе,просто потърси добра динамична ММ доза и няма да имаш проблем!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети