Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 2:18 pm Заглавие:
Не искам да изглежда безнадеждно,но новите Philips-и нямат нищо общо с едновремешното качество.Просто повечето им модели са пръки. Не останах доволен от 3040,защото ми насича филми от видеотеката още докато е чистак бърсак ново.Изгорях и с един нов Филипски телевизор.
Единственото по-съвременно тяхно нещо,от което съм безкрайно и безмерно доволен е един DVD плеър,който е произведен още в зората на стандарта в Белгия-невероятно качествена аудио и видео част, качествени кондензатори(Philips,за които има тема за сравнение ,а по-големите са Nichicon);предусилването на звука е транзисторно изпълнено.Подлъгах се и аз с новите покупки... _________________ ...take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети