Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Не беше снощи, а в събота, но се чудех да пусна темата
Партито беше в Блек Бокс и може да се каже, че за пръв път чух тяхната система. Първото, което ми направи впечатление, беше че всичко е хорна.
Ниски, среди, високи - отвсякъде усти
Супер странни, разходящи фазови трапеци Ми да, не приличат на палци. Имаше дупка в сцената и от там-напред излизаха децибелите (както се бъзикахне) - въздух под зверско налягане.
И както си рипаме с мойта приятелка, по едно време почна да свири пода, яко 3Д Изобщо не очаквах и наистина много се впечатлих. Направо нечовешко парти!
Бях там на Либинг, обаче тогава имаше прекалено много хора, не можах да разбера нито какво свири, нито как.
Обаче сега...няма такова. Много се изкефих. _________________ Reality bites like pit bull fights...
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 2:03 pm Заглавие:
За хорните си права, но мнението на хора които са пускали там е, че имат няколко куцащи елементи от останалата част от озвучаването. Ако има някой във форума който е пускал там ще знае
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 2:36 pm Заглавие:
На мен лично ми се стори, че бассите са прекалено повече от високите и средите. Раниери пусна едно парче на продиджи от новия албум, не му помня името но го знам добре как звучи и тая мелодия почти не успях да я чуя...заслушах дали не е намалил високите - имаше си ги, но бозеше.
Друго, което забелязах беше, че стените бяха направени на вълни, сещате се, за да не "свирят" и те _________________ Reality bites like pit bull fights...
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 2:57 pm Заглавие:
Именно, това което знам и от собствените си уши е че парчета, които съм слушал доста пъти звучат някакси бумтящо, но това е широко разпространено, когато става въпрос за партита.
Високите на мен в Блек бокс са ми много остри и като цяло вокалите са доста сухи. Това е субективна оценка, но мнението и на много хора, занимаващи се професионално (то в БГ това е малко размито понятие) с DJ-ство са сходни.
Съпоставено с повечето клубове в БГ, от които за мен Грамофон е пример за много лошо озвучаване, блек бокс е на много добро ниво и там доколкото знам е обърнато внимание (както ти посочи стените) на неща, които май никой у нас не зачита
Не мога да кажа, че имам сериозен опит, но съм слушал имена като Gilles Peterson, повечето DJ-и от Bugz in the attic, 4Hero в клубове на Острова, славещи се с много добро озвучаване и акустика, както и някои от музикантите от Compost. По веднъж в Берлин и Ротердам и горе-долу имам малко "ушен" опит. Та в тази връзка Блек бокс си е на ниво поне според моята субективна оценка
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 3:18 pm Заглавие:
Понеже забравих да спомена имената на клубовете, с които съпоставям Блек бокс та тези, за които се сещам са Bar Rhumba (Лондон), Scala (Лондон), WAAS (Ротердам, май така се казваше). На другите не си спомням имената.
А в тази връзка, ако ви допада този тип музика, Ben Mono от Compost ще гостува на 18-ти, този месец в 4-ти километър
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 11:43 am Заглавие:
Радвам се ако ви е харесал. На мен не ми е от най-големите любимци, но като се има в предвид стойностната и богата музика, която прави следва да му се обърне подобаващо внимание
Ако искате нещо негово ползвайте Soulseek (peer-to-peer). Като цяло идеята и е да събира хора с по различен вкус за музика от мейн стриима.
Аз по принцип си свалям нещо на mp3, прослушам го, ако ми харесва ходя при Досьо в Меломана и си го поръчвам
(извинявам се за разводняването на темата )
Радвам се че харесвате нашата система в Black Box . Вярно е ,че имаме забележки свързани с акустиката в помещението,но това е въпрос на време и сериозна инвестиция,тъй като клубът е много голям. Саунд системата е създадена от човекът,създал първата професионална система в света - на Pink Floyd , a суббасите в момента се приема че са "Danse indurtry standart".Естествено,за този саунд е необходим и достатачно добър DJ - тогава може да се чуе наистина закакво става дума.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети