| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sx999 чете

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 1:12 pm Заглавие: Въпрос за озвучаване на кола. |
|
|
Здравеите от 2 месеца вече служенбата ми кола е мнооо запазено ретро рено 18 та искам да си сложа прилична музика в колата, но има 1 проблем,немога да правя модификации, тоест да правя отвори или тем подобни работи.
сега на предните врати имам някви говорители,които ше ги сменя,с по качествени,но пък имам и мноо хубав и голям багажник и ми се ще да сложа 1 съб в него проблемът е че при тая кола багажника е изцяло затворен (нема 1 дупчиза към купето ,и незнам дали ше има ефект от тоя съб.
Това е в общти линии ако някои има неква идея да сподели . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gogo_0300 чете и пита

Регистриран на: Mar 14, 2006 Мнения: 21 Местожителство: Blagoevgrad
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 6:52 pm Заглавие: |
|
|
| Един приятел сложи в колата Hertz в четерите врати и едно CD Pioneer и свири добре и без буфер. Иначе всичко му излезе 520лв CD-то 220лв и Hertz-овете 300лв заедно с филтри |
|
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 9:44 pm Заглавие: |
|
|
| Gogo_0300 написа: | | Един приятел сложи в колата Hertz в четерите врати и едно CD Pioneer и свири добре и без буфер. Иначе всичко му излезе 520лв CD-то 220лв и Hertz-овете 300лв заедно с филтри |
Щом няма и буфер значи е много хай тоя херц  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
|
 |
Gogo_0300 чете и пита

Регистриран на: Mar 14, 2006 Мнения: 21 Местожителство: Blagoevgrad
|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 8:35 am Заглавие: |
|
|
| Nanko Rusev написа: | | Gogo_0300 написа: | | Един приятел сложи в колата Hertz в четерите врати и едно CD Pioneer и свири добре и без буфер. Иначе всичко му излезе 520лв CD-то 220лв и Hertz-овете 300лв заедно с филтри |
Щом няма и буфер значи е много хай тоя херц  |
Не съм казал че вади кои знае колко плътен бас, но все пак не е като с оригиналните колони, които бяха в доста лошо състояние.Човека не искаше да слага в колата буфери усилватели и т.н. Просто казвам че за нормално слушане става |
|
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 9:09 am Заглавие: |
|
|
| Буферите са на гарата! |
|
|
 |
Marian Lozev BG Audio Team™

Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 10:23 am Заглавие: |
|
|
търсете ги някаде при вагоните ....... _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
|
 |
sx999 чете

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 8:20 pm Заглавие: |
|
|
| Значи аз съм сигорен че ако се сложат говорители и на задната врата няма да има нужда от съб ,но за съжаление немоем да развалям интериора на колата (поне за сега : ) ) за това се насочих към багажника,имам и малко место под седалките ама ми се струва че няма да има ефект ако сложа говорители там(дефакто 2-рата 2ка) |
|
|
 |
|