| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
maxpoint чете
![]()
|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 9:07 pm Заглавие: размери за озв.тела |
|
|
здравейте!днес се регистрирах и искам да помоля за компетентното ви мнение.скоро синът ми става на 16 и искам да му подаря за р.д.що годе добри колони.имам 2 баса tvn-arn226 и две пищялки bc25tg15-04 на vifa мисля че за сега двулентови ще го задоволят.та търся чертеж за каса и схема за филтри...много ще съм ви благодарен.... 
Последната промяна е направена от maxpoint на Нед Мар 25, 2007 12:03 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gogo_0300 чете и пита

Регистриран на: Mar 14, 2006 Мнения: 21 Местожителство: Blagoevgrad
|
|
|
 |
Simonov BG Audio Team™

Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 10:47 pm Заглавие: Re: размери за озв.тела |
|
|
| maxpoint написа: | здравейте!днес се регистрирах и искам да помоля за компетентното ви мнение.скоро синът ми става на 16 и искам да му подаря за р.д.що годе добри колони.имам 2 баса tvn-arn226 и две пищялки bc25tg15-04 мисля че за сега двулентови ще го задоволят.та търся чертеж за каса и схема за филтри...много ще съм ви благодарен....  |
Здравей. Подравления за сполучливия избор на подарък Дано да успееш да отпушиш ушите му за истинския звук.
Не мисли че двулентовите системи свирят по лошо от три- четири- или пък от многолентовите системи. Това е голямо заблуждение. Трилентовите с-ми страдат от доста проблеми и повечето трилентови продукти на пазара са си недоносчета със сложни филтри прикриващи дефектите на некачествените среди използвани в тях Някой ми беше казвал, че цената на качествен средночестотен говорител, предназначен за такъв е съизмерима с цената на басовия и пищялката взети заедно Можеби има нещо вярно в това
Смело напред
Поздрави от мен  _________________
 |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
На тези tvn-arn226 средите са доста зле, може би един ФРС8М отрязан максимално ниско(200-300Hz) ще свири много по добре. Аз така бих направил.
Този говорител според мен не е подходящ за 2 лентова конструкция но щом ги имаш говорителите сигурно тях ще използваш . Наистина 2 лентовите не отстъпват на 3 лентовите или повече лентовите но при подходящи говорители а той не притежава такива  |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 3:36 pm Заглавие: |
|
|
| свали си програмата bass box pro 6 и виж там раэмерите |
|
|
 |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:17 am Заглавие: |
|
|
Здравей,
Първо пишеш в грешният радел. Този е за професионална техника.
Имаше преди време проект с АРН226. Правил съм го и не звучеше зле, но не очаквай нещо феноменално. Все пак звучат много по-добре от болшинството колони за същите пари. Имам някъде чертежи за кутията - ще потърся и ако ги открия ще ги кача. Единствено имаше промени от препоръчаният филтър. TC25 не е подходящ за целта, тъй като в комбинация с АРН-а ще му се наложи да работи от доста ниско, а той не издържа на претоварвания. Говорителчето съвсем не е лошо, но просто не е подходящ партньор за чеха. Моят съвет е да ги продадеш и да добавиш още някой друг лев.
П.П.: Утре ще преместя темата където й е мястото. _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
|
 |
|