Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Goro BG Audio Team™
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Removed
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 8:30 am Заглавие: |
|
|
Кажете, господа инжинери, това измама ли е или е постижимо? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Removed
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:08 am Заглавие: |
|
|
Сигорен съм че има такава схема но за да го прикрият са побликувани множество неработещи схеми. Как държавата или заинтересувани комерсиално личности ще оставят такава златна схема свободно в интернет |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinski BG Audio Team™
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:10 am Заглавие: |
|
|
Ако бяха български сайтовете - хубаво. Ама за чий ... им е на руснаците да пестят като там газта, бензините и тока са им жълти стотинки |
|
Върнете се в началото |
|
|
D.Kolev BG Audio Team™
Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:18 am Заглавие: |
|
|
с новите цифрови електромери , пожелавам на ентусиастите успех
един километър тема по въпроса имаше във форума на ешопа.
откакто сме с е-он ме е по-страх за живота ми отколкото за ел. сметката |
|
Върнете се в началото |
|
|
Tisho BG Audio Team™
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:25 am Заглавие: |
|
|
В Дир-а имаше една такава тема.
Смял съм се с сълзи докато я четох.
Толкова простотии накуп не бях срещал.
А на Спокойния ще му кажа само едно! Нашата мила родина е на такова положение от точно такива далаверки...
Баси извратеното мислене... Вместо да помисли с главата си как да искарва повече за да може да си позволи да си плаща сметките, се чуди как да открадне... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Borislav Stankov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:49 am Заглавие: |
|
|
Ioan написа: | Сигорен съм че има такава схема но за да го прикрият са побликувани множество неработещи схеми. Как държавата или заинтересувани комерсиално личности ще оставят такава златна схема свободно в интернет |
Нищо златно няма в схемата и няма никаква конспирация.
п.с.
А ти друже наблягай на правописа най-приятелски те съветвам. _________________
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967. |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinski BG Audio Team™
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:58 am Заглавие: |
|
|
В БГ се краде масово ток по местата където електромерите не са изкарани още на улицата. Примерно 80-90% крадат без капка свян. Това си е манталитет - хората си мислят, че щом държавата ги краде (всъщност са прави) и те трябва да я крадат (тук грешат).
Имам къща до Божурище и допреди 2 години напрежението беше 160-180V. Пуснах 2 жалби и хората го вдигнаха, но повече от 200V не мина. После изкараха електромерите и - О, ЧУДО - напрежението стана 240-250V! В момента имам проблем от пренапрежение, защото през нощта стига до 270V дори! Средният живот на електрическите крушки е около седмица но пък ламповата техника свири та пушек се вдига
Съседът ми го хванаха, че краде и го глобиха 6000 лева. Стопли ми се душата. Педерасът беше пуснал нон-стоп през цялата зима подовото отопление на 2 етажа къща и не дойде нито веднъж! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Stilian Andonov има опит
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 10:53 am Заглавие: |
|
|
velinski написа: | Имам къща до Божурище и допреди 2 години напрежението беше 160-180V. Пуснах 2 жалби и хората го вдигнаха, но повече от 200V не мина. После изкараха електромерите и - О, ЧУДО - напрежението стана 240-250V! В момента имам проблем от пренапрежение, защото през нощта стига до 270V дори! Средният живот на електрическите крушки е около седмица но пък ламповата техника свири та пушек се вдига |
Същия случай е и с мен в друг квартал на София, купих си за коледа едно много приятно CD плеърче и до края на февруари не можах да го чуя как свири, та го носих в приятели да видя дали изобщо работи. Тока ми през никоя част от денонощието не се вдига над 190V, щото народа краде ток като луд, а на Luxman-а пише 220V и на по-малко не отцепва . Всичките тия кражби са за сметка на мойте и още няколко други хора харддискове, памети и дънни платки, дето горят в пламъци. А селячеството се кефи вечер да си пусне 3-4 радиатора и на телевизора Neo да гледа шоуто на слави, а накрая за ток да плати 18-20 лева. Много съжалявам ама това си е характерно за българина.
P.S. хахахаха абе нямам в предвид че за шоуто на слави Neo-то харчи повече ток |
|
Върнете се в началото |
|
|
Borislav Stankov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 11:25 am Заглавие: |
|
|
Какво да ви разказвам, миналата зима в Лозенец (54 кв.м апартамент) плащахме по 300-350 лв. ток., а в гаража за една крушка дойде сметка за тока 180 лв. по-късно се оказа, че съседа сме го отоплявали почти цялата зима. _________________
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Lozanov има опит
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 11:38 am Заглавие: |
|
|
Borislav Stankov написа: | Какво да ви разказвам, миналата зима в Лозенец (54 кв.м апартамент) плащахме по 300-350 лв. ток., а в гаража за една крушка дойде сметка за тока 180 лв. по-късно се оказа, че съседа сме го отоплявали почти цялата зима. |
Сори за off-а, Лозенец особено в частта между японския и бул. "Арсеналски" е тотално сбъркан целият квартал със захранването. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Removed
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Tisho написа: |
А на Спокойния ще му кажа само едно! Нашата мила родина е на такова положение от точно такива далаверки...
Баси извратеното мислене... Вместо да помисли с главата си как да искарва повече за да може да си позволи да си плаща сметките, се чуди как да открадне... |
Аз не крада ток и често мисля как да изкарвам повече пари но за сега най- доброто решение е бягството от България поне за мен или намирането на добра работа в чуждестранна фирма
Ако хората взимаха нормални заплата едва ли щяха да мислят за това. Аз не ги осъждам крадците на ток ако крадат от държавата а не от хората без значение дали тези хора са бедни или богати.
Не знам да ли си слушал народното събрание когато обсъждаха данъците и акцизите. Единственото нещо което взимаха в предвид беше как да вкарат повече пари в хазната. И обсъждането на здравното осигуряване си беше обсъждане как да измъкнат повече пари от данъкоплатците а който не може да си плаща да умира. Тогава ми идваше да гръмна народното събрание и всички мислещи се за богове кръвопийци.
Ако управниците се грижеха за народа едва ли мисленето щеше да им е“ Баси извратеното мислене“ |
|
Върнете се в началото |
|
|
D.Kolev BG Audio Team™
Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 1:07 pm Заглавие: |
|
|
ако не работиш качествено и бързо , няма кой да ти плаща "добра" заплата, а ние сме си скатавки. работа в БГ има , заплащането е сравнително адекватно за условията , но се иска да работиш
държавата са всички останали, ако крадеш от държавата , крадеш от всички.
за ония тиквеници в парламента няма какво да си говорим. |
|
Върнете се в началото |
|
|
mano има опит
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 1:10 pm Заглавие: |
|
|
извинявам се за off-topic обаче не мога да се съглася с по-горния пост. Странни са ми клишетата - "те нарушават закона защото нямат пари, а пък държавата не мисли за хората..."
крадците на ток са крадци и това е. Дискриминация е правилата да важат за едни а за други да не важат.
Работата на управляващите е да събират пари в бюджета и после да ги харчат. Като процент най-голям е делът на непреките данъци(акцизи, ДДС...). Съвсем нормално е вдигането им и обсъждането им в парламента. През последните няколко години има натрупан бюджетен излишък, което не се е случвало на БГ от много много време.
при днешното здравно осигурително законодателство, социално слабите, безработните, пенсионерите, учениците и студентите се осогуряват за сметка на бюджета.
т.е. който работи му взимат 6% здравно осигуряване, който не работи и попада в горните групи - пак е осигурен. Не знам кого точно визираш като казваш - "които не може да си плаща..."
малко подвеждащо се изказваш и да ти дам един съвет: стой си в БГ, тука има много повече работа от много повече възможности отколкото в така наречените "напреднали страни". |
|
Върнете се в началото |
|
|
Removed
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Виждам, че всички се обединяват около негативното отношение към управляващите, включително и аз. Но не мислите ли, че е вярно: "Какъвто народа, такива и управниците".
Да не повдигаме темата за АЕЦ "Козлудуй" и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|