Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mitaka има опит

|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 8:31 am Заглавие: България вече е извън черния списък на PayPal !!! |
|
|
България вече е извън черния списък на PayPal !!!
Айде честито !!! Вадете картите и умната ...да не ни наложат някоя предпазна клауза още в началото !!!  _________________ Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikolay Kolev трупа сериозен опит

Регистриран на: Feb 26, 2005 Мнения: 510 Местожителство: ХАРМАНЛИ ; София
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
stj2000online има известен опит

|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Еее най-после. Това го чакаше страшно много народ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Сега остава и това което искате, продавача да праща до БГ  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simonov BG Audio Team™

Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 12:15 pm Заглавие: |
|
|
В статията има неточности. Регистриран съм в eBay от две години, като за регистрацията трябваше да представя валидна кредитна карта. Е аз представих веждународна дебитна Visa Electron и стана номера. Сега се регистрирах със същата тази карта. Без проблеми се потвърждава и дори вече започнах да палщам с нея
Почти всеки потребител на eBay праща до България, дори това да не е указано. Просто трябва да попитате
Поздрави  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinski BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 12:30 pm Заглавие: |
|
|
Нещо не ми се връзва в материала от горния линк - доколкото знам с българска PayPal регистрация НЕ МОГАТ да се получават пари - само да се изпращат. Това е рестрикция за всички нови членове на ЕС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simonov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Мдам така е. За момента немогат да се приемат пари. Може да се ползва www.moneybookers.com обаче за получаване При тях е обратното получателя не плаща нищо, а този който праща пари заплаща 1% от сумата Moneybookers.com е достъпен от около 2 години в БГ и няма проблем да се пращат или приемат пари  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinski BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Аз ползвам BidPay за получаване. Доста мудна система с чекове, но върши работа ако продавам на хора от USA. За Европа най-удобно е с банков превод. Най-удобно е получаване с Western Union, но много хора ги е страх да го ползват и с право. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Simonov написа: | В статията има неточности. Регистриран съм в eBay от две години, като за регистрацията трябваше да представя валидна кредитна карта. Е аз представих веждународна дебитна Visa Electron и стана номера. Сега се регистрирах със същата тази карта. Без проблеми се потвърждава и дори вече започнах да палщам с нея
Почти всеки потребител на eBay праща до България, дори това да не е указано. Просто трябва да попитате
Поздрави  |
И аз пробвах с Visa Electron, но нещо не става. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Stefan Stefanov написа: | Simonov написа: | В статията има неточности. Регистриран съм в eBay от две години, като за регистрацията трябваше да представя валидна кредитна карта. Е аз представих веждународна дебитна Visa Electron и стана номера. Сега се регистрирах със същата тази карта. Без проблеми се потвърждава и дори вече започнах да палщам с нея
Поздрави  |
И аз пробвах с Visa Electron, но нещо не става. |
Има някаква минимална наличност която трябва да има по картата за да я регистрираш. Поне така се опитват да ме убедят от моята банка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Идеята е че се прави тестова транзакция 1EUR за да се провери дали е "жива" картата, а след това ти взимат 1,5EUR.
Та ако не е кредитна картата, а дебитна, предполага се че няма да могат да минат тестовите транзакции. _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Дебитна е и има достатъчна наличност в нея.
1. Там няма Visa electrоn, а само Visa.
2. На моята карта няма 3-те контролни цифри напечатани на гърба. Картата е на "Първа Инвестиционна Банка" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Щом е на ПИБ най-добре да се чуем и да видиме за какво иде реч..... _________________ aka. Demon
www.stivox.com
Последната промяна е направена от Ivo_Hristev на Вто Май 22, 2007 4:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simonov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Повечето карти на банките са пунта мара Позвам Visa Electron на ДСК. Имам и на ОББ но тя не става. Нея неможе да я регистрирам даже в ePay(българска система за разплащане) за да си плащам тока
Картата на Банка ДСК си има всички атрибути като обикновенна кредитна карта, само дето е необходимо да има някаква сума в нея(затова е дебитна )
1. За да се регистрирате е eBay ви е необходима картата, до толкова, доколкото тя служи за проверяване на самоличността ВИ. Тук не се правят никакви транзакции по картата.
2. За да се регистрирате в paypal ви е необходима поне Visa Electron в която има не по малко от EUR1.50. Мене ме таксуваха толкова. В противен случай картата е unverified имате лимит от EUR100.00. По голяма сума от тази неможе да превеждате След като потвърдите картата си, paypal ви връща сумата от 1.50 евро, като я приспада от следващото плащане.
3. Проверката на картата се прави в момента на попълването на данните в системата на paypal. Ако картата ви не става, значи е време да я смените
4. Направете си картата в Евро
5. При регистрациятя на картата се избира точно - Visa
Надявам се да съм бил полезен  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|