Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
напуснал чете и пита

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 9:11 pm Заглавие: Проблеми с форума и сайта |
|
|
Това е първия проблем - някакви грешки в изходния код, вероятно PHP процесора някъде греши...
Другия проблем е че като влезна във форума и отворя някой подфорум не показва в оранджево новите мнения, все едно всички са стари/прочетени, докато в главната страница на форума ми ги показва в оранжево разделите където са писани нови мнения... Само при мен ли е така? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 9:27 pm Заглавие: Re: Проблеми с форума и сайта |
|
|
Milen_Haskovo написа: |
Това е първия проблем - някакви грешки в изходния код, вероятно PHP процесора някъде греши...
Другия проблем е че като влезна във форума и отворя някой подфорум не показва в оранджево новите мнения, все едно всички са стари/прочетени, докато в главната страница на форума ми ги показва в оранжево разделите където са писани нови мнения... Само при мен ли е така? |
Не се безпокой Като не ти свети в оранжево виж дали си логнат ... и си погледни бизквитите  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
напуснал чете и пита

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
Логнат съм, бизквитките са си ОК. Ако не съм логнат нямаше да мога да поствам коментари и щях да се усетя. Надявам се в скоро време да направят сайта и форума по-съвместими със Opera браузъра... За всичкото това ме съмнява PHP Nuke - един доооста бъгав и надупчен уеб модул... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Teodor Gugulanoff BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 04, 2004 Мнения: 885 Местожителство: Троян / Априлци
|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 9:38 pm Заглавие: |
|
|
Milen_Haskovo написа: | ...Opera браузъра... За всичкото това ме съмнява PHP Nuke - един доооста бъгав и надупчен уеб модул... |
Предлагам ти да се усъмниш точно в браузъра си следващия път преди да пускаш такива теми; освен това, пробвай 2-3 дни с Firefox ... може да ти хареса  _________________
What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch |
|
Върнете се в началото |
|
 |
напуснал чете и пита

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Firefox съм го карал над 2 години. Opera ми харесва повече. И за усъмняването - ясно че е от него, но предполагам че е от незавършена/недоизпипана работа по сайта и форума. В никой друг phpbb форум нямам такъв проблем, само тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gavril Gavrilov има опит

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Тоест, забелязал си проблем, който е само при теб, следователно проблема е в кода на сайта?
Бе не съм експерт по логически системи и статистика, ама не ми се вижда валидно туй твърдение  _________________ Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е готино - това е чалга. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 10:13 pm Заглавие: |
|
|
Проблема колко дълго си го имал (картинката) .... щото е някаква грешка по sql-а, явно временна.
А другото .. ами харесвай си Опера, ако искаш и netscape  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 10:37 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми се случвало, обикновено като изчакам да се зареди и изчезват странните редове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
напуснал чете и пита

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 11:53 pm Заглавие: |
|
|
Тия надписи ги гледам поне от 2-3 месеца, още преди да се регна. Тогава си мислех че има нещо което се показва само на регнатите потребители... И от другия компютър дето е със линукс през операта се виждат абсолютно същите проблеми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 2:35 am Заглавие: |
|
|
vBulletin или SMF ...
а мога да дпоълня с още един косур на този пхпбб примерно тема стигнала определен брои страници (предполагам) при триенето на излишни коментари страниците остават като брои но когато човек цъкне примерно на 13-та страница няма нищо (явно е фатална )
off: интересна статия в модреактор.ком за ламби  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D.Kolev BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 9:11 am Заглавие: |
|
|
хайде стига глупости. с Опера няма никакви грижи и е къде, къде пред запалената лисица .
тия грешки са най-вероятно от скина на форума, пробвай да го смениш.
за дебъгването си има админ, ама като гледам слакпак-а, май си е дал почивка човека  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Mitev чете и пита

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 9:26 am Заглавие: |
|
|
Milen_Haskovo написа: | Тия надписи ги гледам поне от 2-3 месеца, още преди да се регна. Тогава си мислех че има нещо което се показва само на регнатите потребители... И от другия компютър дето е със линукс през операта се виждат абсолютно същите проблеми... |
Махни си ZoneAlarm ако си с него. Няма да ти излизат грешки в header-ра.
Но това действително си е проблем в кода. Функцията header() трябва да е преди всеки актуален изход който се изпраща на браузера и не може да се ползва повторно надолу по кода. След PHP4 може да се ползва output_buffering=on в PHP.INI за решаване на проблема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
напуснал чете и пита

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 10:18 am Заглавие: |
|
|
Не ползвам Zone Alarm. Както и да е, тия хедъри не ме дразнят чак толкова, като скролна малко изчезват. Проблема ми е с мненията  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fenkiller трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 10:24 am Заглавие: |
|
|
Аз от години ползвам Опера, а проблеми с форума не съм имал от как се регистрирах всичко си свети както требе!
Провери си настройките на браузъра...евентуално. _________________ Kill with power! DIY ! DIY ! DIY ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 10:30 am Заглавие: |
|
|
Milen_Haskovo написа: | Не ползвам Zone Alarm. Както и да е, тия хедъри не ме дразнят чак толкова, като скролна малко изчезват. Проблема ми е с мненията  | ... абе ти не разбрали че проблема е при тебе ? _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|