Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stefanyovev има известен опит

Регистриран на: Apr 25, 2007 Мнения: 113 Местожителство: Студентски град
|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 10:59 pm Заглавие: без усилвател |
|
|
това което чувам - това ли е максимума качество което моеже да изкара звуковата ми карта или .. ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wassilzaza има известен опит

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:03 pm Заглавие: |
|
|
stefanyovev написа: | това което чувам |
Нямам ни най-малка представа какво чуваш..., а относно въпроса нищо не схващам от него, бъди по ясен ! _________________ The real Sound is Horn Subwoofer !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefanyovev има известен опит

Регистриран на: Apr 25, 2007 Мнения: 113 Местожителство: Студентски град
|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:13 pm Заглавие: |
|
|
вхрадена звукова карта на дъното, на изхода вместо към усилвател (и след това колони) съм ръгнал директно колоните (храня ги със 0.775V) .. но нали идеята на всеки усилвател е да не криви .. еми тука няма усилвател .. това значи ли качеството което чувам и максимално за картата ми и няма да получа повече преди да я сменя ..ИЛИ.. понеже не е предвидено там да има колони нещо се разваля
btw Нанко, не фанах кое ти е смешно .. за сила и бас не говоря въобще |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Stilian Andonov има опит

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:25 pm Заглавие: |
|
|
stefanyovev написа: | вхрадена звукова карта на дъното, на изхода вместо към усилвател (и след това колони) съм ръгнал директно колоните (храня ги със 0.775V) .... |
Требе ток да клати мембраните. Не става само с компа - това е същото като да ръгеш колоните в изхода за слушалки на cd-то, а народа нещо не го прави.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bachelor има опит

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Качеството, като цяло не зависи само от усилвателя... Пък и от вградена саунд карта едва ли ще излезе нещо за аплодисменти  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wassilzaza има известен опит

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:41 am Заглавие: |
|
|
stefanyovev написа: | вхрадена звукова карта на дъното, на изхода вместо към усилвател (и след това колони) съм ръгнал директно колоните (храня ги със 0.775V) .. но нали идеята на всеки усилвател е да не криви .. еми тука няма усилвател .. това значи ли качеството което чувам и максимално за картата ми и няма да получа повече преди да я сменя ..ИЛИ.. понеже не е предвидено там да има колони нещо се разваля |
От изход на предусилвател (от изход на звуковата карта) не мисля, че е удачно да захранваш директно ОТ. Едвали ще се чуе нещо така, за да кажеш дали качеството е по-добро, отколкото като звука мине през усилвател. _________________ The real Sound is Horn Subwoofer !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Riptor има известен опит

![]()
Регистриран на: Oct 29, 2005 Мнения: 169 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 4:52 am Заглавие: Re: без усилвател |
|
|
stefanyovev написа: | това което чувам - това ли е максимума качество което моеже да изкара звуковата ми карта или .. ? |
Първо е записа, който слушаш, след него е формата на музиката (със или без загуби), после плейъра и всичките му там еквалайзери буустове и т.н., после Дайрект Екс, после е звуковата ти карта + захранването на ПЦ-то (можеше поне да споменеш модела на звуковата ти карта), после кабел, после усилвател, после пак кабел после тонколони, после стаята. Ако едно от тези нещаа е чувствително по-калпаво от другите, всичко отива на кино.
Като за начало можеш да сложиш някаква Криейтивка - разликата ще те очуди максимално! После можеш да мислиш и за по-качествена звукова, но там парите стават големи.
Виждал съм и вградени прилични звукови, ама само прилични. Опитай да увеличиш на макс звука и след това да движиш мишката или да отваряш папките по компютъра без да пускаш музика. Направи го късно вечер като няма много външни шумове. Пиши какъв е резултата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DLS трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 8:46 am Заглавие: |
|
|
Свястна вградена карта просто няма. Като пуснеш на твойта и усилвател ще чуеш всички шумове, които в момента може би не чуваш. _________________ CarAudio-bg.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|