Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Radko89 чете

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:39 pm Заглавие: Избор на CD DEH-2920MP vs. DEH-3900MP |
|
|
Здравейте, решил съм да си слагам горе долу добра музика в колата и ми трябва съвет за CD-player. За сега съм се спрял на два модела - Pioneer DEH-2920MP и Pioneer DEH-3900MP. Разполагам с 250 лв. , приемам мнения и за други модели.
Предварително благодаря на всички!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rollin има известен опит

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 3:08 pm Заглавие: Re: Избор на CD DEH-2920MP vs. DEH-3900MP |
|
|
Radko89 написа: | Здравейте, решил съм да си слагам горе долу добра музика в колата и ми трябва съвет за CD-player. За сега съм се спрял на два модела - Pioneer DEH-2920MP и Pioneer DEH-3900MP. Разполагам с 250 лв. , приемам мнения и за други модели.
Предварително благодаря на всички!!!! |
Който и от двата да вземеш ще се прекараш ЯКО.Монтирал съм ги и двата модела, абе какво да ти кажа....пълен ФЪШ!!!
Ето нещо значително по-добро за малко повече пари - 260лв
Features
Full Speed Connection for iPod®
QuickSearch
CD Text Display and Scroll
CD-R/CD-RW Compatible
MP3 File Playback
MP3 Text Information Display (ID3 Tag)
Regulated 1-bit DAC
Zero Data Mute (0 bit Mute)
Connectivity
OEM Steering Remote Control Ready
AUX-In Ready (w.KCE-236B)
Power Specification
4 x 45W High Power Amplifier
1 Preout with Subwoofer Level Control
Display
14 Segment Black Mask Display
White LCD Lighting
Audio Processing
High Pass Filter (80/120/160Hz)
Bass/Treble Center Frequency Adjustment
Bass Band Width Adjustment
Other Highlights
MaxTune® Tuner
Detachable Face Plate
ISO Connector Ready
Не се заблуждавай че на Pioneer-а пише 4х50 а на това 4х45, Alpine-то свири таман 3-пати повече от Pioneer-а
М-ду другото разликата м-ду 2900(2920)MP и 3900MP е че 3900 има вход отпреде!
http://www.aval-bg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GTI_PoWeR отстранен

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:37 pm Заглавие: |
|
|
SONY GT-300 е по-добро и от 3-те модела посочени до момента! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boqn Nikolov има известен опит

![]()
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 9:18 pm Заглавие: |
|
|
GTI_PoWeR написа: | SONY GT-300 е по-добро и от 3-те модела посочени до момента! |
Дали
Аз подкрепям подкрепям rollin  _________________ Когато има толкова случайности, търси закономерност. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marto (myst3) има известен опит

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 9:36 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми предстои покупка на Cd устройство, и съм се насочил към Alpine. Обаче имам намерение да ида на място, където има и pioneer и alpine за да мога да сравня звученето - макар и на глупавите стендове. _________________ ASUS P5B Deluxe | Core 2 Quad Q6600 @3600Mhz | CM Hyper6+ | 2x1GB TeamXtream Dark | Fortron FSP400-60GLN | NV 7600 GT ddr3 | Hauppauge WinTV-PVR-500 | 2x320 GB/16MB Seagate RAID 0 | CD-RW ТЕАС СD-W552CE | DVD-RW NEC ND-3500AG | NEC LCD2470WNX |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sylis трупа сериозен опит

Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Boqn Nikolov написа: | GTI_PoWeR написа: | SONY GT-300 е по-добро и от 3-те модела посочени до момента! |
Дали
Аз подкрепям подкрепям rollin  | Защо се заблуждавате с тези Алпинчета...марката са силни в скъпите си модели...Няма как да се сравняват Пайнер и Алпин на една и съща цена.Досега аз от Алпин освен високи цени за името друго не съм видял _________________
USB DAC PCM2706 + TDA1543
Red Pill
Full Range + 6 m Horn |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icko_f1nc1 чете

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 10:20 pm Заглавие: |
|
|
ок тогава ми предложете нещо качествено за 250-270лв. ясно ми е че с тия пари немога на направя чудеса!!! може би ако зимах по 1000-2000лв. месечно(а дори не бачкам в момента,защото тая година ще съм 12 клас) тогава щях да мисля за нещо много добро. сега разполагам с тея пари и искам просто съвети с които да си направя изводите какво мога да си купа и какво си заслужава!!! Благодаря предварително!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 10:39 pm Заглавие: |
|
|
За тези пари каквото и да вземеш все ще е......Гледай поне сервизно обслужване да има (гаранция) и да не е много "босо" ,в смисъл да има някакви джвътки там настройки,екстри. _________________
Red Pill
Full Range + 6 m Horn |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GTI_PoWeR отстранен

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Казах ти SONY GT-300!
Този който ти хвали Алпайн и Пайнер за 250лв го хвани и заведи в магазин където има някой модели на Сони г/д в този ценови диапазон, и сравнявайте. Човек да е глух ще направи разлика в звука, екстрите отделно са в повече за Сони но това на заден план.
Специално на Алпайн не съм видял нищо хубаво под 600-700лв! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icko_f1nc1 чете

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 10:53 pm Заглавие: |
|
|
добре sylis,поне ме ориентираи към някои модели!!! Ще съм ти много благодарен!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 11:18 pm Заглавие: |
|
|
GTI_PoWeR написа: | Казах ти SONY GT-300!
Този който ти хвали Алпайн и Пайнер за 250лв го хвани и заведи в магазин където има някой модели на Сони г/д в този ценови диапазон, и сравнявайте. Човек да е глух ще направи разлика в звука, екстрите отделно са в повече за Сони но това на заден план.
Специално на Алпайн не съм видял нищо хубаво под 600-700лв! | Sony-тата изкуственно "напомпват" ако мога така да се изразя звука и стерео ефекта е доста подчертан,което на мен не ми е толкова присърце...но всеки си има вкус и право на избор...
Опитай някой модел на Clarion,но за 250 лв едва ли нещо читаво ще се намери _________________
Red Pill
Full Range + 6 m Horn |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icko_f1nc1 чете

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 11:29 pm Заглавие: |
|
|
ок ще потърса,а все пак кво ще кажеш за pioneer? (отнася се за sylis) просто искам да е нещо с чист и качествен звук |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rollin има известен опит

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Вижте сега.
Може да не разбирам от лампови усилватели; от хрони и от конструиране на озвучителни тела но съветвам колегата да иде в магазина и да чуе това което е предложено по-горе!
Твърдо съм против Сони и Пионер защото вече съм поставял доста модели от НИСКИТЕ класове на тези марки и не съм въобще очарован!
Аз ти казах каде е истината за 300лв ама ти най добре иди примерно в технополис и там ги чуй на място да видиш каква е разликата.
Даже бих си взел JVC(колкото и хора да го плюят) вместо Sony или Pioneer!
Обърни внимание на марката Clarion - имат добри модели.Ето пример:
Цък |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rollin има известен опит

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Sylis написа: | Досега аз от Алпин освен високи цени за името друго не съм видял |
Колега искам да те попитам ти колко CD-Плейъри си сменил?
Моите са повече от 30!!!Както обикновени(и за мене най-добри) Audio CD, така и такива с MP3 и WMA, даже имах и 4-5 DVD-та.До сега от Alpine съм най доволен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KoneJla чете и пита

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Pioneer - насочи се натам! Сони нямат настройките за суб, честото и други - множество екстри! Алпайн са добри, но както вече казаха в по-високия клас - при ниския не съм сигурен, че ги има същите настройки! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|