Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bojidar Bojanov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 8:36 pm Заглавие: Купувам стари и неработещи лампови устройства и чаркове |
|
|
Търся да купя /на неантикварни и археологически цени/ стари и неработещи, но запазени части или цели лампови устройства - дросели, трансформатори, цокли, лампи, кондензатори, резистори и др.
Особено:
- кондензатори - хартиено-маслени, руски-К40У-9 от 0,1 до 3,6 uF
- кондензатори - слюдени, български, руски или др.
- резистори - въглеродни с големи габарити / до 5 W
- дросели - от цветни лампови телевизори, радиа или стабилизатори /едни такива тежки, правоъгълни и ръбести неща дето едно време, преди 30 и повече години се включваха в мрежата, а към тях телевизорите
- трансформатори от стари лампови телевизори, за предпочитане цветни /неръждясали или поне не много ръждясали/ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivo_Hristev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 8:43 pm Заглавие: Кутия |
|
|
ако ти се намира някоя запазена ( за предпочитане дървена ) кутия ос старо радио - обади се. Мераклия съм за една такава
Посдрави |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 10:48 am Заглавие: |
|
|
Мисля, че имам две кутии от телевизори -шперплат, добре фурнирован, но не мога да си спомня състоянието им. Ще погледна довечера и ще ти пиша. По принцип ми попадат различни кутии от лампови телевизори и радиоапарати, но повечето са държани по мазета и тавани и имат хужда от шлайф и лакиране. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Satan има известен опит
|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 10:14 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък търся някакво старо шаси за да не ми се налага да правя ново. Ако на някого му се намира... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 7:04 pm Заглавие: за стари ... |
|
|
За съжаление кутиите съм ги изхвърлил, но ако се появи нещо ще ти се обадя. Имам шасита от малки, чернобели, лампови телевизори. Ако на някой му трябват да идва и да ги взима. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Satan има известен опит
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2004 11:38 am Заглавие: |
|
|
С какви размери са тези шасита ? |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Съб Окт 23, 2004 9:13 pm Заглавие: Купувам стари и неработещи лампови устройства и чаркове |
|
|
Извинявай за забавянето. Шаситата са 540 на 520 на 425(около), от сгънати ламаринени профили (винкел) и на тях се монтират печатните платки. Не са подходящи за усилвател, а за телевизор. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|