Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - Смятам да си купя тонколони.
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Смятам да си купя тонколони.
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> Тонколони
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
barzaka
чете

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 5:37 pm    Заглавие: Смятам да си купя тонколони. Отговорете с цитат

Имам си една мечта да си взема нещо което е качествено и естествено което да е доста високо, за да се чуствам като в дискотека. Very Happy

Та на въпроса. Какви тонколони ще ми препоръчате ? Парите които съм заделил са от 300 до 350лв.

Незнам какво трябва да добавя, но като цяло искам да са готови и направо да ги купя и да им се радвам.

Мерси много.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 5:45 pm    Заглавие: Re: Смятам да си купя тонколони. Отговорете с цитат

barzaka написа:
Имам си една мечта да си взема нещо което е качествено и естествено което да е доста високо, за да се чуствам като в дискотека. Very Happy

Та на въпроса. Какви тонколони ще ми препоръчате ? Парите които съм заделил са от 300 до 350лв.

Незнам какво трябва да добавя, но като цяло искам да са готови и направо да ги купя и да им се радвам.

Мерси много.

За тези пари няма как Shocked

Bigger is Better !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 6:01 pm    Заглавие: Re: Смятам да си купя тонколони. Отговорете с цитат

barzaka написа:

Трябва да добавиш повечко пари Wink Very Happy
barzaka
чете

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 6:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е добре ко ще ми кажете, че 350лв не са пари ли ? За тези пари какви тонколони мога да си взема?
Върнете се в началото
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

barzaka написа:
Е добре ко ще ми кажете, че 350лв не са пари ли ? За тези пари какви тонколони мога да си взема?

Некви боклуци можеш да си вземеш за тия пари или само говорителите, например 2 фулрейнджа и да си направиш хорни.Оправай са Успех Very Happy
aleksandurg
чете и пита
чете и пита

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 6:42 pm    Заглавие: Re: Смятам да си купя тонколони. Отговорете с цитат

barzaka написа:
качествено , за да се чуствам като в дискотека. Very Happy
.

Тои явно има предвид нещо по семпло , така че смъкнете летвата Very Happy
от думите му разбирам че иска нещо да праи бум бум да се чувства кът в дискотека човека и със сигурност не е толкова претензиозен къто нас Wink
Върнете се в началото
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 7:14 pm    Заглавие: Re: Смятам да си купя тонколони. Отговорете с цитат

aleksandurg написа:
barzaka написа:
качествено , за да се чуствам като в дискотека. Very Happy
.

Тои явно има предвид нещо по семпло , така че смъкнете летвата Very Happy
от думите му разбирам че иска нещо да праи бум бум да се чувства кът в дискотека човека и със сигурност не е толкова претензиозен къто нас Wink

В техномаркет има "хубави" Елит по под 200 лева чифта. За 300 сигурно е "топ"-модела им. Shocked Високи са ....

Bigger is Better !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Removed

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 7:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всички много добре знаете, че за тези пари може да се направи нещо, което да става за слушане. Едва ли иска нещо Hi-End..
Върнете се в началото
barzaka
чете

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 8:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Немога да разбера какъв ви е проблема ? Аз моля да ми кажете за определени пари какво мога да си купя. Не е ли така ? Или ме разбирате погрешно ? Кажете ми това което за тези пари мога да си купя и е най-доброто за ТЕЗИ ПАРИ!

Се едно гледам тема как някой иска да си купи GSM , тъй като доста гледах такива теми, най-интересното беше следното. Спореха за какво ли не, от до, от игла до конец, но никой не каза едно нещо. ВАЖНОТО Е ЧЕ ЩЕ ВЪРШИ РАБОТА!

Знам, нямам парите за такива тонколони които вие хвалите, дано не бъркам, но според мен поне половината нямате такива тонколони които просто казахте, че са много скъпи.

Еми мамка му! Имам само толкова пари, неможели да им се нарадвам като си купя нещо? Сега искам това нещо да са тонколони.

Незнам защо неискате да помогнете, а само надхвалвате дадени тонколони (макар че в темата няма нищо за по-високо качествени тонколони).

Просто е, имам толкова пари, ще си купя това което мога.
Ако съм богат като вас мислите ли че щях да вляза тук, а нямаше направо да си купувам квот ми скимне?

Просто реших да попитам, за да избера най-правилното за моите възможности.

Примерно: Неска бях в един магазин, видях тези тонколони комплекта 2те 319лв , модел Pioneer CS 5070. Какво ще кажете за тях ?
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/161/CS-5070/index.html
Върнете се в началото
Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 8:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... Smile споко , просто се опитваме да ти обясним , че за сумата която си отделил няма абсолютно никакво значение какво точно ще купиш. Ориентирай се към нещо 2-ра ръка , въпреки че с този бюджет и там избора ще е пчти никакъв .
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
barzaka
чете

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 8:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предполагам между Pioneer и Елит има разлика ? Или аз нещо бъркам? И все пак още никой не е предложил даден модел на дадена фирма.

И да, извинете за пропуска ми. Не искам 2ра ръка, искам първа.
Върнете се в началото
audiouser
чете и пита
чете и пита

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж аз не претендирам че разбирам много от колони, просто ще ти напиша какъв беше моя избор когато реших да взимам колони. Спрях се на Pipaudio (някой може би ще каже че много ги хваля, напротив слушах и други които наистина бяха страхотни като звучене но все пак и на мен бюджета не ми беше голям) значи модела е PJ-120B ето и линк: http://pipaudio.com/curr_product.cgi?show_id=220&lang=bg&userID= Уж са български ама май всичко е китайско в тях, ама то пък то вече кое не се прави там, няма значение къде е правено а как.

PS: Цената им е 370 на ул. Поп Богомил (поне толкова беше преди повече от половин година)
Върнете се в началото
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 9:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bronc написа:
Всички много добре знаете, че за тези пари може да се направи нещо, което да става за слушане. Едва ли иска нещо Hi-End..

Преди да си пишеш това какво знаят "всички" във форума, можеше да прочетеш и темата?

barzaka написа:
...Незнам какво трябва да добавя, но като цяло искам да са готови и направо да ги купя и да им се радвам.
Мерси много.

Bigger is Better !
Върнете се в началото
Boqn Nikolov
има известен опит
има известен опит

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 10:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А на какъф усилвател ще ги пускаш Wink .Тогава вече можеш да очакваш към какво да те насочим Wink
Removed

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стига бе, момчето иска саунд като в дискотека, това е най лесно постижимо с най малко пари, защо го закопахте така?

Истината е че в дискотеките верен саунд няма, по ред съображения, но човека това търси, (това е чул и му е харесало), не го спъвайте , нека си осъществи мечтата, много бързо след това ще "узрее"......... Very Happy

Последната промяна е направена от Removed на Съб Окт 20, 2007 1:42 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> Тонколони Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети