Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
a_panov има известен опит

Регистриран на: Feb 08, 2006 Мнения: 195 Местожителство: SF - разбирай София не Сан Франциско
|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 9:15 am Заглавие: Подарявам 2броя 60W 4Ohms - ВВ 104-01Б |
|
|
Подарявам 2броя
-----
Technical Data
Passport output :
Rated impedance :
Rated frequency range :
Typical sensitivity at 1W per 1m :
Weight :
60W
4 Ohm
4000 - 22000 Hz
92 dB
0,28 kg.
-----
60W 4Ohms -
Модел: ВВ 104-01Б
Благоевградски
Чисто нови, вчера ги купих. Но вече не ми трябват и ги подарявам защото няма кой да ми даде 20 лева за тях.
http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/products/VV-104-01_108-01_1015-01_B.htm
0888 207750 - Алекс
София, Плиска, Интерпред _________________ http://www.karatebulgaria.com/alex/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kostata чете и пита

Регистриран на: Jan 20, 2006 Мнения: 134 Местожителство: Шумен , БГ
|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 3:09 pm Заглавие: |
|
|
в подписа ти пише Плиска скоро ще си "идваш" ли ? да те освободя от тях
пс: провинция какво да ни правиш
Последната промяна е направена от kostata на Пон Дек 24, 2007 10:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickolaycho чете и пита

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 3:17 pm Заглавие: пищялки... |
|
|
Много моля да получа за Коледа подарък 2 броя говорители от любимата ми марка и модел!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Razar има известен опит

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 4:36 pm Заглавие: |
|
|
kostata написа: | в подписа ти пише Плиска скоро ще си "идваш" ли ? да те освободя от тях  |
По скоро става дума за Плиска в София, защото по твоята логика и Интерпред е град, а такъв няма javascript:emoticon(' ')
Cool |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: Feb 08, 2006 Мнения: 195 Местожителство: SF - разбирай София не Сан Франциско
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Zografov BG Audio Team™

Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Ихаа... едно време имах такива във Вартбурга - жестоки съскалници. Дуракоустойчиви при това.  _________________
Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefanyovev има известен опит

Регистриран на: Apr 25, 2007 Мнения: 113 Местожителство: Студентски град
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 10:31 pm Заглавие: |
|
|
a_panov, прди месец подарих на един приятел (колкото да слуша на нещо) тонколони които имат такива за вч ама единия в момента грачи понеже мембранката му е на парцал и му казах да го откачи. ще му ги дадеш ли ако дойде да си ги вземе ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 8:03 am Заглавие: |
|
|
stefanyovev написа: | a_panov, прди месец подарих на един приятел (колкото да слуша на нещо) тонколони които имат такива за вч ама единия в момента грачи понеже мембранката му е на парцал и му казах да го откачи. ще му ги дадеш ли ако дойде да си ги вземе ? |
Има едно момче на лични му дадох телефона да ме търси да се уговаряме да ги вземе. Аз съм си дал телефона в началото на темата и никой не ще да звъни. Значи не ги искат. Ако някой ги иска да се е обадил и да ги е взел. Аз ги подарявам 4 броя говорители с решетки... _________________ http://www.karatebulgaria.com/alex/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|