Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 11:49 am Заглавие: Търся информация за тонколони NOKIA-Q500 Profi series
В офиса имаме едни колони Nokia-Q500, но не мога да намеря никакви технически данни за тях. Басите са по два 10", но вече са сменени с китайски подобия. Та питането ми е - къде мога да намеря инфо за тях и евентуално съвет за по свестни говорители?!
Благодаря
- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210318 -
Последната промяна е направена от Trus на Чет Ное 13, 2008 12:24 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 12:49 pm Заглавие:
ОК! Когато ми остане повечко свободно време ще я свърша тази работа. Те си ми стоят в офиса/ не са мои, на колегата са / и си слушаме на тях радио "Z-Rock" докато си бачкаме. поздрави
Здрасти,
Явно е че не можеш да се намери инфо за тези тела. Ако искаш да подмениш китайските подобия на говорители, ще трябва да приложиш изследователско научният подход
Измери монтажният диаметър и обема зад говорителите, разделен ли е, срязващи честоти на филтъра .
Публикувай ги и ще мъдрим заместител на китайското дърво.
П.П.: Довечера местя темата в раздела за профи озвучаване.
Модераторе,доста време търся събуфър 100-200 вт но...изпълнение
тип NIVOX !!! Надявам се тази технология да Ви е позната.
Събрал съм някой и друг лев !!! за тази цел,а не се намира кой да ги
УСВОИ ?! Помогнете,моля.
е-мейл: ivanna4@abv.bg
Иван
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети