Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
martiu чете

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 1:53 am Заглавие: въпрос към Sylis |
|
|
искам да те попитам понеже прочетох в един от форумите че не препоръчваш активните subwoofers въпросът ми е защо? при положение че аз съм чувал модел на velodyne mini vee мисля че беше със стерео усилвател на denon и със малки колонки infiniti beta 20 и ефекта беше поразяващ при линеен сигнал от cd плеар без зададени корекции от усилвателя при прослушването на джас.инструментите излизаха много по плътно и динамично отколкото без subbasa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:36 am Заглавие: |
|
|
Off: Клавишът Shift прави буквите да изглеждат главни! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel Gekov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 10:15 am Заглавие: |
|
|
Stefan Stefanov написа: | Off: Клавишът Shift прави буквите да изглеждат главни! |
Ех, Стефане, де да бяха само главните букви! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sylis трупа сериозен опит

Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Не препоръчвам купешк активен събуфер кък никоя система,още повече ако той е закупен от Техномаркет ,Технополис и т.н.Поради ред причини които са ясни на всички тук във форума.Обсъждано е много пъти досега.Незнам какво си чувал ти точно(каква система) и какви са ти критериите за добър звук.Препоръчвам ти да чуеш някоя стерео система с хорни над 4 метра и да се замислиш дали има нужда от събуфер изобщо.Една система е толкова по-добра колкото по малко компоненти има в нея,а също така качеството и се определя от нейния най-НЕкачествен елемент.Това е неписано правило което трябва да се знае.Ще се радвам ако си ме разбрал правилно какво съм искал да кажа и ако съм ти помогнал
Have a fun  _________________
USB DAC PCM2706 + TDA1543
Red Pill
Full Range + 6 m Horn |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evelina Milusheva BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 1:51 pm Заглавие: |
|
|
пише се "have fun"  _________________ Reality bites like pit bull fights...
Министерство на звука |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sylis трупа сериозен опит

Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Evelina Milusheva написа: | пише се "have fun"  |
Скаран съм с английския аз...  _________________
USB DAC PCM2706 + TDA1543
Red Pill
Full Range + 6 m Horn |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martiu чете

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 8:33 pm Заглавие: |
|
|
Stefan Stefanov знам че със shift стават главни бате знам също че разбираш от музика много повече от мен но от компютри много ме съмнява  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:06 pm Заглавие: |
|
|
martiu написа: | Stefan Stefanov знам че със shift стават главни бате знам също че разбираш от музика много повече от мен но от компютри много ме съмнява  |
Готов ли си да се обзаложиш?  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kiril Kirilov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:15 pm Заглавие: |
|
|
martiu написа: | Stefan Stefanov знам че със shift стават главни бате знам също че разбираш от музика много повече от мен но от компютри много ме съмнява  |
Аааах какъв си ми смешко!!!  
Абе какво ви става по Нова година на всичките неподготвени да се изцепвате?!
Я внимавайте повечко  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:35 pm Заглавие: |
|
|
martiu написа: | Stefan Stefanov знам че със shift стават главни бате знам също че разбираш от музика много повече от мен но от компютри много ме съмнява  | ... смешно дете на съдбата , Стефан имаше пс клуб , когато ти още си нямал окосмяване по пишленцето  _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 10:10 pm Заглавие: |
|
|
martiu, не знам колко разбирам от компютри, но в момента с това си изкарвам прехраната, и то добре! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Zografov BG Audio Team™

Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 11:00 am Заглавие: |
|
|
martiu,пиле,ще те помоля вече като имаш конкретен въпрос към някого,да му пишеш на лично съобщение,за да не се получават такива "дискусии" и да си мерим пишките.Нема смисъл!
П.П. Щом още мислиш за субове,значи още много път има да извървиш...  _________________
Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martiu чете

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Разбира се че имам не съм казал нищо но аз мисля за тях не защото мисля че системата ще е по завършена или по качествена а защото стиловете музика които слушам ги изискват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Zografov BG Audio Team™

Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:27 am Заглавие: |
|
|
Единственото,което се изисква е чифт качествени ОТ - that's all!!!  _________________
Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evelina Milusheva BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 5:27 pm Заглавие: |
|
|
martiu написа: | Разбира се че имам не съм казал нищо но аз мисля за тях не защото мисля че системата ще е по завършена или по качествена а защото стиловете музика които слушам ги изискват. |
Изказването ти говори само, че все още не "чуваш"...не зная за какви стилове говориш, но ако знаеше какви слушам аз щеше да спестиш необмисленото изказване  _________________ Reality bites like pit bull fights...
Министерство на звука |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|