Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 6:12 pm Заглавие: Още един въпрос за слушалки...
Здравейте,
Понеже силно се колебая ще се допитам до вашето мнение. В момента ползвам тези слушалки. Не бих казал че съм недоволен от тях, но все пак бих взел нещо по-добро...
Почти съм се навил (наблягам на "почти" ) да си взема едни слушалки Sennheiser HD 280 PRO. До колкото виждам цената им в БГ е 240лв.
Това което ме накара да се спра на тях е добрите отзиви за тази марка и доброто изолиране на околните шумове (до 32dB). Колебанието ми е породено от това, че трябва да дам 240лв.
HD 575 също сигурно е много добър избор (140лв.), но освен че са по-нисък клас (предполагам), околното заглушаване е по-слабо (също предполагам), а и честно да си призная не ми харесват толкова на външен вид.
Основното за което ползвам слушалки е от всичко по малко - музика, малко игри, понякога се занимавам съвсем аматьорски с правене на музика и т.н... По-натам сигурно ще им направя и един слушалков усилвател...
Мисълта ми е можете ли да ми препоръчате нещо по-добро в ценовия диапазон ~ 200лв. и да може да бъде купено от БГ.
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 11:13 am Заглавие:
За такива слушалки е малко необосновано правенето на усилвател. Средствара за един усилвател ще надхвърлят поне 3 пъти тези за слушалките.
Не знамзащо сте се ориентирали към затворен тип. Мен лично от такива ме боли глава. А и ако се ползват за музика отворените звучат доста по-добре. Все пак не се ползват за шумофони. За съжаление обаче хубавите слушалки за и значително по-скъпи от този посочените цени.
Мерси, ще се поинтересувам за тях, но до колкото разбирам ще трябва да ги поръчвам през нета, а това си е сериозен проблем тъй като нямам кредитна карта...
EDIT:
Имах възможност да поразгледам днес и вече се колебая дали пък да не се спра на AKG K 271 Studio.
И за тях има много положителни отзиви.
EDIT2:
Днес послушах, послушах и взех едни HD 280.
Може и да не е най-добрия избор, но съм доволен.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети