Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 9:50 am Заглавие: K-55 или К-66
Дойде времето да си хвърля дървенцата (Philips SBC HP-250) и даси взема нещо качествено.Засега нямам кой знае какви финансови възможности,но към края на месеца ще мога да отделя около 80 лева за слушалки.Четох в търсачката на форума и разбирам,че К-66 е най-доброто за този ценови диапазон.Усилвателя,на който ще се слушат,не е нищо особено http://www.yamaha-hifi.de/products.php?lang=s&country=&idcat1=2&idcat2=11&idcat3=11&idprod=328&archivset=1&newsset=0 .Невиждам смисъл на този етап да вземам висок клас слушалки,с този усилвател
Неме интересува звуко изолацията на какво ниво е,звука е на първо място.Преди време чух К-55 и наистина баса идва в повечко
П.П Досега несъм слушал К-66
Поздрави! _________________ Когато има толкова случайности, търси закономерност.
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 9:26 pm Заглавие:
Взимай К-66, по-добре свирят от 55-ците, доста повече според мен.
По-добри са в средните честоти, баса им е оскъден, но приятен, не ми се нравят във високите честоти, но за тези пари - толкова. 55 са все едно натъпкани с памук в сравнение с 66. _________________
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 9:49 pm Заглавие:
Аз съм притежател на въпросния модел К66. Купих си ги през 2001 година и досега ги слушам от време на време. Това което е написал Аlexkame е напълно вярно . Звучат натурално без окраски, високите им са слаби.
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 8:44 pm Заглавие:
От около 2 седмици си слушам слушалки и вече добих някакви впечатления.Много динамични,обемен звук,стегнат бас,добри среди,малко от към високи се излагат,но за траш метъл стават Обаче с Ямахата изобщо несе харесват.ДВД-то мие Ямаха както и усилвателя.Какъвто й стил музика да пускам имам чувството,че ме бият по главата,думтящ бас,среди няма-по-скоро нещо като резонанси,а за високите направо неми се говори,все едно слушам някой китаец от по левче.Свързани дирекно с Креатива на компютъра е коренно различно звученето Та дори към МП3-ката е много по-добре Напълно съм разочарован от Ямахите,така е като слушаш със Jamo _________________ Когато има толкова случайности, търси закономерност.
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 7:37 pm Заглавие:
Идея си нямаш колко са зле точно К66, но наистина за 40 лв. са най-доброто. _________________ CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
Допреди време и аз имах K66 но ги продадох, тъй като рядко ги слушах. Доколкото си спомням високите звучаха някак си неестествено, металически. Смятам че за 60 лева, колкото струват, на старо може да се намери и по-добър вариант
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети