Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 10:05 am Заглавие: Благодарности към ЕТЕРАУДИО!
В търсенето на върховният импулс към екстроверност музиката ни дава път ,в който да търсим и оглеждаме детайлите! Така както спящият се спъва в тях , не ги вижда ,не ги съзнава и Отритва ,защото неможе да усети красотата им.... така за незнаещият това е пречка.
Музикалното усещане се разгръща ,когато намерим и напаснем системата си според желанието ни да се потопим в музиката ,защото ТЯ Идва от нас , извира от нас ,а със посредствени системи свири отвън навътре ,но някак си неможем да се потопим и да сърфираме блаженно в нея.
Наистина многократно съм се уверявал как хората първо имат лош източник... пробягват към по-добри и скъпи колони... Е звукът се подобрява но така неможе да се разгърне духа и колонките само предават кофти сигнала към нас ,но по-деликатно!!!!
Деликатността не е истинската цел... целта е ДА СЕ РАЗТВОРИШ В МУЗИКАТА ,не да се залисат!!! за това най-важно е условието ИЗТОЧНИКА да е качествен ,а усилвателя има за цел само да предаде и усили това качество без да го нарушава!!! не е лесна задача ,но Синьото Хапче го прави с лекота ,благодарение на много време инженерни проучвания лишения и огромна цена на похабени материали и време... Е това сега за нас е възможно Благодарение на екипа на ЕТЕРАУДИО. Те направиха това и още много безценни разработки и продължават да се развихрят със сила по-голяма от преди. Мен може само да ме радва ,че притежавам и се наслаждавам на едно такова удоволствие със скромното име (синьо хапче).
Това усилвателче е способно на истински чудеса! работи перфектно на всякакви Тонколони и си нямате и представа как движи сериозни многоватови колони!!!! показва истинският им потенциал ,а не подтиснатата им душа създадена от кофти източници.
Така че вече има лекарство според това от какво боледува системата ни!!! за лоши източници имаме Божествените ЕТЕРИ ,които почти наваксват слабата система. За лоши колони има Хапчета а за Дрийм Система от Първо ниво има Хапче + Етери!!!! при това на смешна цена за това качество! та каква дрийм система.... това си е наплно реална и постижима цена за всеки средностатистически човек!
Представете си по-големите разработки на този екип... до какъв екстаз може да довече човешкото същество... до какви нови граници може да довете азгръщането на понтенциала на мозъка ни....
Мисля че се досещате ,че това е по-силно от наркотик! Така че Етер приятели!!!! внимавайте да не си създадете врагове със наркопазара... вие се превръщате в тяхна конкуренция )) ,но все пак това е напълно безопасно и не вреди на никой.... освен на недоволните от живота съседи дразнещи се от Купона на който не са поканени.... ))
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:12 am Заглавие:
..стига бе човек _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 12:15 pm Заглавие: :)
Ivan Rachev написа:
..стига бе човек
Ти кво си мислиш ,че ще позволим да се отпуснете ли ))))
Който Може не се спира!
некъдърните спират и сменят заниманията си ,а можещите растат ,защото да превърнеш хобито си в професия това е път към изобилие и щастие... Малцина го могат ,защото да си просветен означава ,че си изгорял несъвършенствата си , стъпил си на тях и сега можеш само да живееш гордо щастливо и ИСТИНСКО
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 9:25 am Заглавие:
Евалла,братче,пишеш страшно.
Да не говорим,че си и абсолютно прав за всичко. _________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 2:15 pm Заглавие: p
Музиката може да има такова въздействие ! действа на емоциите и потапя в други светове на избора произтичащ от алтернативното внимание!!! Пробвай да се отпуснеш и да слушаш тъпани ,както са правили шаманите за да изпаднат в транс.
Доколкото ми е известно някои религиозни личности не слушат музика ,за да не им въздейства и да ги въведе в промяна на възприятията... така да може да спят в религиозната си маниполирана заблуда.
Подобна музика е тази на DEAD CAN DANCE.
НО внимавай ,защото тази музика е много много древна и опасна!
Ако се уплашиш по добре премини на Друм ен Бейс ... тя контролира рационалността в мисленето на забързаното съзнание и вдига кръвното ))
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети